Thuis

Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

De Technologieco. van Shenzhenokaf, Ltd werd opgericht in 2005. Het is een high-tech zich in het onderzoeken specialiseren &, en onderneming die het toezichtproducten van kabeltelevisie produceren verkopen ontwikkelen zich. Het is één van de meest professionele kabeltelevisie-ontwikkelaar & de fabrikant van het toezichtsysteem tegenwoordig in China.

 

Onze hoofdproducten zijn op openbare veiligheidsafdelingen van toepassing zoals: de voertuigptz Camera, 4G-de camera van de plaatsingskoepel, voertuig mobiel heftoestel, voertuig mobiele verlichtingsinrichtingen, controleert dynamisch forensische geneeskundesysteem, wegpatrouille en reddingssysteem, de reddingssysteem van de brandnoodsituatie, stedelijk de handhavingssysteem van de beheerswet, mobiel het bevelen systeem, verrichting het bevelen systeem enz.

 

Wij besteden veel aandacht op zich het ontwikkelen en het onderzoeken en voeren heel wat geld in nieuwe producten in. De superieure prestaties en de lage prijs van Okaf hebben de gunstige commentaren van vele verdelers bereikt, dus meer en meer consolideren de originele markten, zich constant ontwikkelen de nieuwe markten. De productkwaliteit heeft goede reputatie in binnenlands en in het buitenland gehad.

 

China Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Technologieco. van Shenzhenokaf, Ltd werd opgericht in 2005. Van bij het begin van onderneming voorzien wij klanten van hoogte - kwaliteitsproducten. Met een goede reputatie om het vertrouwen van vele kopers overzee te winnen, zullen wij voor onze klanten overzee met de betere diensten blijven werken.

Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd.
Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd.
Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd.
Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd.
Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd.
Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Okaf

Aantal werknemers : 150~200

Jaarlijkse omzet : 8,000,000-10,000,000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd. Certificaten