Thuis Nieuws

Pneumatische mast ingebouwde kabel

Certificaat
Van goede kwaliteit De volledige Camera van HD PTZ voor verkoop
Van goede kwaliteit De volledige Camera van HD PTZ voor verkoop
Klantenoverzichten
De mast wordt slechts ongeveer 6m op dit ogenblik uitgebreid om te zien hoe het presteert. Zoals ik tot dusver vermeldde heeft het groot gedaan. Het totale gewicht dat door de mast wordt gesteund is rond 15kg zodat is er overvloed daar van marge. Enkel als interessante locatie is het mast en antennesysteem reeds blootgesteld aan een wind van rond 48km/h en enkel gezuiverd.

—— Joe W. Feusner

Wij ontvingen de goederen, die reeds in de test zijn, die meer betaalbaar is dan de mast die wij voor het eerst hebben gekocht, maar de test schijnt zonder problemen goed te zijn.

—— Robert Labro

Wij willen nog met u werken blijven mastproducten in uw bedrijf kopen. De eerste keer wij het product kochten was zeer goed en er was geen probleem. Het zelfde is waar voor de tweede aankoop van de mast, maar het gewicht van de gimbal rotor schijnt te licht te zijn. Wij hopen om met u voor de derde keer samen te werken. Maar het probleem zijn wij cons.

—— Pankaj

De producten zijn zeer goed, zijn er heel wat plaatsen die niet begrijpen, is de verkoper altijd zeer behulpzaam met ons werk geweest om ons te helpen de resultaten bereiken die wij hebben gewenst.

—— Tuan Nguyen

Ik ben zeer tevreden met de productie en de levering

—— baotic pero

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Pneumatische mast ingebouwde kabel
Pneumatische mast ingebouwde kabel

Pneumatische mast ingebouwde kabel

 

Pneumatische mast ingebouwde kabel

 

De ingebouwde die kabelmast is een de lentekabel binnen de mast wordt geplaatst macht of signalen aan de geïnstalleerde lading te verstrekken. De ingebouwde kabelmast heeft het voordeel om aan klant-specifieke behoeften, zoals esthetica, netheid, bescherming, en gemak van installatie te voldoen. De specificatie van de ingebouwde kabelmast is fundamenteel hetzelfde als dat van de universele mast, met inbegrip van het aantal secties, de het sluiten hoogte, de maximumhoogte, en de diameter van de pijp.
Natuurlijk, kan het ook volgens klantenvereisten worden aangepast.

 

Pneumatische mast ingebouwde kabel

(externe de lentekabel)

 

 

Ongeveer de ingebouwde spiraalvormige kabel technische voorwaarden
Om een ingebouwde kabelmast te ontwerpen en te vervaardigen, moet u eerst het aantal kernen, diameters, spiraalvormige diameters, en aantal vereiste spiralen bepalen. Er zijn drie situaties die niet geschikt voor de ingebouwde kabelmast zijn.
1. Er zijn teveel vereiste kabelkernen, kan het resulteren in een bovenmatige kabeldiameter en de binnenkant van de mast niet worden aangepast.
2. Sommige speciale kabels of draden kunnen niet worden aangepast.
3. Voor grote masten met een hoogte meer dan 10 meters, kunnen de externe kabels slechts wegens grote lading of grote slag worden gebruikt.

Bartijd : 2019-06-24 16:26:37 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jenna Chen

Tel.: +86 17608479951

Fax: 86-755-3660-7248

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)