Thuis Nieuws

Pneumatische Telescopische Mastbeschrijving

Certificaat
Van goede kwaliteit De volledige Camera van HD PTZ voor verkoop
Van goede kwaliteit De volledige Camera van HD PTZ voor verkoop
Klantenoverzichten
De mast wordt slechts ongeveer 6m op dit ogenblik uitgebreid om te zien hoe het presteert. Zoals ik tot dusver vermeldde heeft het groot gedaan. Het totale gewicht dat door de mast wordt gesteund is rond 15kg zodat is er overvloed daar van marge. Enkel als interessante locatie is het mast en antennesysteem reeds blootgesteld aan een wind van rond 48km/h en enkel gezuiverd.

—— Joe W. Feusner

Wij ontvingen de goederen, die reeds in de test zijn, die meer betaalbaar is dan de mast die wij voor het eerst hebben gekocht, maar de test schijnt zonder problemen goed te zijn.

—— Robert Labro

Wij willen nog met u werken blijven mastproducten in uw bedrijf kopen. De eerste keer wij het product kochten was zeer goed en er was geen probleem. Het zelfde is waar voor de tweede aankoop van de mast, maar het gewicht van de gimbal rotor schijnt te licht te zijn. Wij hopen om met u voor de derde keer samen te werken. Maar het probleem zijn wij cons.

—— Pankaj

De producten zijn zeer goed, zijn er heel wat plaatsen die niet begrijpen, is de verkoper altijd zeer behulpzaam met ons werk geweest om ons te helpen de resultaten bereiken die wij hebben gewenst.

—— Tuan Nguyen

Ik ben zeer tevreden met de productie en de levering

—— baotic pero

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Pneumatische Telescopische Mastbeschrijving

Pneumatische Telescopische Mastbeschrijving

 

Productomschrijving:

 

1. Ons pneumatisch telescopisch heftoestel van de mastmast is ook een het materiaaldrager van de rekhoogte, geschikt voor auto, schip en land. Het kan communicatie antenne, verlichting, bliksembeveiliging, optisch transmissie en cameramateriaal aan een vooraf bepaalde hoogte opheffen snel, betrouwbaar en veilig. Nadat het werk wordt voltooid, kan het ook het bovengenoemde materiaal tot een vooraf bepaalde hoogte verminderen snel, betrouwbaar en veilig. Wordt het pneumatische telescopische de mastheftoestel van ons bedrijf etc. gemaakt van aluminiumlegering met hoge weerstand, met het voordeel van corrosiebestendige, lichtgewicht, grote lading, lift met geringe geluidssterkte, snelle, kleine schokweerstand, stal. Het kon verschillende gebieden, verschillende gelegenheden op de hoogte ontmoeten en de ladingsvereisten, daarnaast, wordt het ook wijd gebruikt in golf, de grote verlichting van de voetbalnacht, enz.

 

2. Grondbevestiging: de driepoot kan worden gebruikt om de telescopische mast ter plaatse te bevestigen. Selecteer volgens klantenvereiste. Wij hebben twee types van driepoten om te kiezen van.

 

Toepassingsplaats:

 

1). Binnenautoinstallatie

2). Openlucht voor autoinstallatie

3). Op grond met driepootinstallatie.

 

 

Het werk principe:

 

Het systeem gebruikt pneumatische handspaak theory.it kan RS485 gebruiken om heftoestel te controleren. Zijn het goede zelfsluitende prestaties betrouwbaar bereiken, zelfsluitend in om het even welke positie verbetert de veiligheid van betrouwbaarheid.

Bartijd : 2019-06-26 15:54:47 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jenna Chen

Tel.: +86 17608479951

Fax: 86-755-3660-7248

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)