Thuis Nieuws

OKAF-van de het Systeemhulp van de Politiewagenlift van het de Veiligheidsdienstverkeer van Dalian Openbaar de Politiedetachement

Certificaat
Van goede kwaliteit De volledige Camera van HD PTZ voor verkoop
Van goede kwaliteit De volledige Camera van HD PTZ voor verkoop
Klantenoverzichten
De mast wordt slechts ongeveer 6m op dit ogenblik uitgebreid om te zien hoe het presteert. Zoals ik tot dusver vermeldde heeft het groot gedaan. Het totale gewicht dat door de mast wordt gesteund is rond 15kg zodat is er overvloed daar van marge. Enkel als interessante locatie is het mast en antennesysteem reeds blootgesteld aan een wind van rond 48km/h en enkel gezuiverd.

—— Joe W. Feusner

Wij ontvingen de goederen, die reeds in de test zijn, die meer betaalbaar is dan de mast die wij voor het eerst hebben gekocht, maar de test schijnt zonder problemen goed te zijn.

—— Robert Labro

Wij willen nog met u werken blijven mastproducten in uw bedrijf kopen. De eerste keer wij het product kochten was zeer goed en er was geen probleem. Het zelfde is waar voor de tweede aankoop van de mast, maar het gewicht van de gimbal rotor schijnt te licht te zijn. Wij hopen om met u voor de derde keer samen te werken. Maar het probleem zijn wij cons.

—— Pankaj

De producten zijn zeer goed, zijn er heel wat plaatsen die niet begrijpen, is de verkoper altijd zeer behulpzaam met ons werk geweest om ons te helpen de resultaten bereiken die wij hebben gewenst.

—— Tuan Nguyen

Ik ben zeer tevreden met de productie en de levering

—— baotic pero

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

OKAF-van de het Systeemhulp van de Politiewagenlift van het de Veiligheidsdienstverkeer van Dalian Openbaar de Politiedetachement

OKAF-van de het Systeemhulp van de Politiewagenlift van het de Veiligheidsdienstverkeer van Dalian Openbaar de Politiedetachement

De gelukwensen aan ons bedrijf in het Dalian-Detachement van de Verkeerspolitie, de Openbare Veiligheidsdienst, het politiebureau, de speciale politiebrigade gebruikten met succes meer dan 100 reeksen politiewagen mobiele opheffende staven, camera's van de netwerkhd de infrarode auto PTZ, aanstekende autoptz camera's, enz. Met de succesvolle goedkeuring, heeft het project een brede waaier van modellen, zoals Jetta, Poussin, Iveco, Doorgang, Ruitu, Chery, Prado, CRV, Huatai. Traka, pantserwagens, speciale gevechtsvoertuigen, mobiele bevelvoertuigen en mobiele wachtcabines. Wacht, om Dalian-beschaving en veiligheid te helpen.


Co. van de Shenzhenokaf Technologie, Ltd specialiseert zich in de camera van de netwerkauto PTZ, auto mobiele opheffende staaf, 4G-de bal van de doekcontrole, instrument van de de wetshandhaving van 4G het individuele, intelligente veranderlijke snelheidspan/schuine stand, de vertoning van het autotoetsenbord, auto opheffend systeem, mobiel verlichtingssysteem, de Inspectie van het wegbeleid en reddingssysteem, de reddingssysteem van de brandnoodsituatie, de forensische geneeskundesysteem van de openbare veiligheids bewapend politie, stedelijk de handhavingssysteem van de beheerswet, en andere heersende stromingsfabrikanten van militaire en politievoertuigen. Beroeps voor openbare veiligheid. De verkeerspolitie, de brand, het stedelijke beheer, het militaire, wegbeleid, de veiligheidssupervisie, ziekenwagen 120, het land, de veiligheidssupervisie, de meteorologie, de industrie en de handel en de afdelingen van de drugsupervisie verstrekken systematische oplossingen, en zijn deskundigen in binnenlandse het systeemoplossingen van het politievoertuig.

Bartijd : 2019-07-12 11:39:24 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Alice Wang

Tel.: 86-755-2968-0362

Fax: 86-755-3660-7248

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)