Thuis Nieuws

OKAF woont Militaire uitrustingtentoonstelling in Rusland bij

Certificaat
Van goede kwaliteit De volledige Camera van HD PTZ voor verkoop
Van goede kwaliteit De volledige Camera van HD PTZ voor verkoop
Klantenoverzichten
De mast wordt slechts ongeveer 6m op dit ogenblik uitgebreid om te zien hoe het presteert. Zoals ik tot dusver vermeldde heeft het groot gedaan. Het totale gewicht dat door de mast wordt gesteund is rond 15kg zodat is er overvloed daar van marge. Enkel als interessante locatie is het mast en antennesysteem reeds blootgesteld aan een wind van rond 48km/h en enkel gezuiverd.

—— Joe W. Feusner

Wij ontvingen de goederen, die reeds in de test zijn, die meer betaalbaar is dan de mast die wij voor het eerst hebben gekocht, maar de test schijnt zonder problemen goed te zijn.

—— Robert Labro

Wij willen nog met u werken blijven mastproducten in uw bedrijf kopen. De eerste keer wij het product kochten was zeer goed en er was geen probleem. Het zelfde is waar voor de tweede aankoop van de mast, maar het gewicht van de gimbal rotor schijnt te licht te zijn. Wij hopen om met u voor de derde keer samen te werken. Maar het probleem zijn wij cons.

—— Pankaj

De producten zijn zeer goed, zijn er heel wat plaatsen die niet begrijpen, is de verkoper altijd zeer behulpzaam met ons werk geweest om ons te helpen de resultaten bereiken die wij hebben gewenst.

—— Tuan Nguyen

Ik ben zeer tevreden met de productie en de levering

—— baotic pero

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
OKAF woont Militaire uitrustingtentoonstelling in Rusland bij
OKAF woont Militaire uitrustingtentoonstelling in Rusland bij

OKAF woont Militaire uitrustingtentoonstelling in Rusland bij

 

Op 15-19 Oktober, werden 2018, het van de 9de Russische Militaire en Materiaal Expo Politieantiterreur voornaam geopend op het Nationale de Overeenkomst en de Tentoonstellingscentrum van Moskou! Het is één van de van grootste en invloedrijkste professionele militaire en tentoonstellingen politieproducten in de wereld, die het algemene niveau en de tendens van de ontwikkeling van de internationale militaire en politieindustrie vertegenwoordigen.

 

OKAF woont Militaire uitrustingtentoonstelling in Rusland bijOKAF woont Militaire uitrustingtentoonstelling in Rusland bijOKAF woont Militaire uitrustingtentoonstelling in Rusland bij

 

OKAF neemt het voertuig videotoezicht, de voertuig ptz camera, de mobiele toezichtaanhangwagen, het noodverlichtingsysteem, de draagbare ptzcamera van 4G, de mobiele opheffende telescopische mast, de mobiele telescopische lichte mast en andere programma's om te maken een debuut bij in de militaire politietentoonstelling van Rusland. Het nieuwe mobiele op een voertuig gemonteerde controlesysteem/de mobiele toezichtaanhangwagen en de uitbreidingsfunctie zijn lof door buitenlandse kopers geweest. Deze tentoonstelling voorziet internationale kopers van meer rijke en praktische draadloze controle, mobiele controle en de op een voertuig gemonteerde ervaring van de controleoplossing.

OKAF woont Militaire uitrustingtentoonstelling in Rusland bijOKAF woont Militaire uitrustingtentoonstelling in Rusland bij

Bartijd : 2019-09-27 17:56:49 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jenna Chen

Tel.: +86 17608479951

Fax: 86-755-3660-7248

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)